Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Femeia dispărută la Ianca, găsită înecată

* de câteva zile, Bratu Elena a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors, iar fiica ei a sesizat dispariția la Poliție * aceasta a fost găsită fără viață într-un canal de irigații

 

UPDATE: Femeia dispărută a fost găsită înecată într-un canal de irigații din localitatea Târlele Filiu, oraș Ianca. Ieri, polițiștii au fost sesizați despre descoperire și au constatat că persoana decedată era chiar dispăruta Maria Bratu. În urma necropsiei s-a stabilit că aceasta a murit înecată. Pe trup nu erau urme de violență, astfel că nu sunt alte suspiciuni.

 

O fiică își caută mama. La data de 29 iunie, ora 18.30, o femeie a sesizat telefonic Poliția Orașului Ianca cu privire la dispariția mamei sale, Bratu Maria, în vârstă de 65 de ani. În ziua de 27 iunie, femeia a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 155 de cm, constituție astenică, părul grizonat, lung până la nivelul umerilor, ochii verzi, mici, nas drept, fără semne particulare pe corp.

La data dispariției, numita Bratu Maria era îmbrăcată cu o bluză de culoare albă, cu dungi albastre, pantaloni albaștri și papuci.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Polițiștilor nu li s-a pus la dispoziție o fotografie a femeii dispărute.
Categorie articol: 

Comentarii