Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie atacată de fostul concubin, care avea emis ordin de protecţie

în miez de noapte, o tânără de 27 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce fostul concubin i-a smuls poşeta în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918 • bărbatul avea emis ordin de protecţie, astfel că este cercetat penal

 

Deşi avea emis ordin de protecţie, un brăilean şi-a atacat fosta concubina în stradă şi i-a smuls poşeta de pe umăr. Tânăra a cerut ajutorul poliţiştilor.

Astfel, după cum ne-au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, la data de 30 iulie, ora 1.50, o tânără de 27 de ani a sesizat prin apel 112 faptul că, în timp ce se afla la intersecţia străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Unirii, fostul concubin de 33 de ani i-a sustras geanta. Bărbatul a încălcat şi ordinul de protecţie provizoriu emis de cei de la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, în data de 29 iulie, la ora 23.00.

În urma sesizării prin apel 112, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, însă nu l-a mai găsit pe bărbatul acuzat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să îl depisteze pe brăileanul de 33 de ani şi l-au condus la sediul Poliţiei pentru audieri. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru “nerespectarea măsurilor prevăzute şi dispuse prin ordin de protecţie” şi pentru infracţiunea de furt calificat. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanei reclamante.
Categorie articol: 

Comentarii