Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie ameninţată cu cuţitul de un individ care a vrut să îi fure telefonul

* în data de 30 martie, o brăileancă a avut parte de momente  de groază, chiar pe stradă, după ce un individ a scos cuţitul şi a ameninţat-o

 

 

Infractorii stau la pândă pe stradă şi nu se tem, se pare, de COVID - 19. O femeie a fost la un pas de a fi tâlhărită, asta după ameninţări cu o armă albă.

La data de 30 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila  au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, un bărbat ar fi ameninţat-o cu un cuţit şi a încercat să-i sustragă telefonul mobil. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului unde l-au depistat şi identificat pe un tânăr de 30 de ani, din Brăila, acesta fiind condus la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele brăileanului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, totodată, acesta fiind şi sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei conform O.M. nr.3/2020.

Poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi, acesta a fost prezentat instanţei, aceasta dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii