Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie ameninţată şi agresată de soţ

în ultimele luni, un brăilean de 33 de ani i-a făcut viaţa un coşmar unei femei, fosta soţie, pe care a lipsit-o de libertate şi a ameninţat-o în mod repetat • faţă de bărbat s-a emis ordin de protecţie provizoriu încă din luna aprilie, însă acesta nu s-a liniştit • suspectul Moldoveanu Florin Daniel, după cum se arată pe site-ul instanţei, a ajuns acum în spatele gratiilor

 

Un brăilean de 33 de ani şi-a făcut un obicei din a-şi teroriza soţia. Deşi faţă de acesta s-a emis un ordin de protecţie, încă din luna aprilie, bărbatul a continuat să îşi ameninţe şi să îşi agreseze partenera de viaţă, de fiecare dată încălcând ordinul de protecţie. La sfârşitul săptămânii trecute, suspectul Moldoveanu Florin Daniel, după cum se arată pe site-ul Judecătoriei Brăila, a fost arestat pentru 30 de zile. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.08.2019 până la data de 31.08.2019 inclusiv, a inculpatului Moldoveanu Florin Daniel”, este soluţia instanţei din data de 2 august.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în cauză are deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracţiunile de lipsire de libertate, încălcarea ordinului de protecţie, violenţă în familie în formă continuată şi ameniţare. La data de 1 august, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 33 de ani, acesta fiind prezentat apoi instanţei cu propunere de arestare preventivă. S-a dispus arestarea sa preventivă, astfel că brăileanul a fost încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au transmis faptul că faptele agresive faţă de femeie s-au produs pe raza municipiului, în mai multe zone. Practic, bărbatul se întâlnea cu femeia pe stradă şi îi mai dădea câte o “lecţie”.

Moldoveanu Florin Daniel are mai multe probleme cu legea. Numele acestuia apare într-un alt articol prezentat de cotidianul nostru, fiind vorba despre un hoţ din autoturisme trimis în judecată de procurori. Dosarul în care bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de furt calificat este înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila. Procesul este însă în curs. Inculpatul din acest dosar, Florin Daniel Moldoveanu, nu le este deloc străin poliţiştilor, acesta având antecedente penale. 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii