Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie agresată sexual pe strada Unirii de un tânăr abia eliberat din închisoare

• vineri seară, victima se îndrepta spre casă, când a dat nas în nas cu tânărul care s-a dezbrăcat de haine şi a început să facă gesturi obscene şi să o atingă • din fericire, a scăpat din mâinile lui, după ce au intervenit mai mulţi trecători • acum, tânărul s-a întors în spatele gratiilor

 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Baldovineşti nu a rezistat nici 24 de ore în libertate. După ce pe data de 13 septembrie 2018 a fost eliberat din Penitenciarul Tulcea, a doua zi, pe 14 septembrie, a agresat sexual o femeie, în vârstă de 49 de ani. Incidentul a avut loc vineri seară, pe strada Unirii. Victima se ducea spre casă, când deodată a dat nas în nas cu tânărul care s-a dezbrăcat de haine şi a început să facă gesturi obscene şi să o atingă. A reuşit să scape din mâinile agresorului, după ce au intervenit mai mulţi trecători. Soţul femeii a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat incidentul. Poliţiştii au venit la locul indicat şi au constatat că cele sesizate se confirmă. L-au depistat imediat pe tânăr şi l-au condus la sediu pentru cercetări. Ulterior, agresorul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din municipiu, pentru că era foarte agitat, unde a rămas internat până marţi dimineaţă. Apoi, poliţiştii l-au luat din nou în custodie şi l-au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă dispusă de Judecătoria Brăila. Peste noapte a fost “cazat” în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Acuzaţiile care i s-au adus sunt agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri. Miercuri dimineaţă, tânărul a fost dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cererea a fost admisă de Judecătoria Brăila, astfel că agresorul îşi va petrece următoarea lună în spatele gratiilor. La ieşirea din instanţă, individul şi-a recunoscut fapta în faţa reporterilor “Obiectiv - Vocea Brăilei”.

Tânărul fusese condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie şi închis la Penitenciarul Tulcea. Din această pedeapsă, individul ar fi ispăşit doar un an şi jumătate, potrivit unor surse.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii