Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Șoferul vinovat trecuse pe roșu! Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de la complexul comercial Praktiker - Market

* victima traversa regulamentar, potrivit martorilor, dar un autoturism a ieșit din parcarea complexului și  nu i-a acordat prioritate

 

UPDATE: Primele concluzii. Șoferul care a accidentat-o pe femeia care traversa regulamentar, în zona Praktiker - Market, nu a respectat culoarea semaforului care îi arăta roșu.

Potrivit polițiștilor, în ziua de 27 septembrie, ora 12.45, un brăilean de 67 de ani, conducea un autoturism Opel, pe aleea de acces în parcarea Market, către Șoseaua Râmnicu Sărat. Conducătorul auto a pătruns în intersecție și a efectuat viraj stânga, către Bulevardul Dorobanților, pe culoarea roșie a semaforului. El a suprins-o și accidentat-o pe o femeie de 62 de ani, care traversa pe marcajul pietonal, pe culoarea verde. Ea a suferit leziuni destul de grave, respectiv o fractură la cap (zona occipitală), prezentând și hemoragie. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe numele șoferului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 

O femeie care traversa pe marcajul pietonal din zona complexului comercial Praktiker - Market de pe strada Râmnicu Sărat a ajuns sub roțile unui autoturism. Brăileanca se angajase în traversarea regulamentară, însă un șofer de 67 de ani, care dorea să vireze stânga spre Dorobanți, ar fi ieșit cu autoturismul din parcarea magazinului și a intrat pe Râmnicu Sărat, fără a acorda prioritate pietonului.

O salvare s-a deplasat imediat la fața locului, pentru a prelua femeia accidentată destul de grav. Pe șosea sunt urme de sânge și tot acolo au ajuns și pantofii femeii.Ea nu a fost încă identificată, deoarece este în stare de inconștiență și nu avea asupra ei documente de identitate. Polițiștii fac cercetări.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii