Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie accidentată pe marcajul pietonal de pe Râmnicu Sărat. Becurile stradale pornesc cu întârziere, acuză martorii

* un șofer nu a observat-o pe brăilenca angajată în traversare, la intersecția Șoseaua Râmnicu Sărat cu Comuna din Paris, din cauza că iluminatul public nu funcționa, deși afară se înnoptase * șoferii spun că tot din cauza asta a mai fost un accident în octombrie

 

 

Ploaia și lipsa iluminatului public au dus la producerea unui accident rutier la intersecția Șoselei Rm. Sărat cu Comuna din Paris. În jurul orei 17.00, un bărbat circula cu un autoturism Opel pe Râmnicu Sărat, iar la intersecție cu Comuna din Paris, a surprins o femeie care traversa pe marcajul pietonal. Acesta a spus că nu a văzut pietonul, pentru că nu era lumină pe stradă. Victima este o femeie de circa 45 de ani, care ar fi fost accidentată ușor. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Șoferii susțin că iluminatul public nu pornește la timp, astfel că ei nu au vizibilitate în trafic și nu pot evita anumite accidente. Un alt accident, spun oamenii, a fost în octombrie tot din cauza lipsei de funcționare a iluminatului stradal. Femeia accidentată a fost transportată la spital.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii