Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeia lovita de tren nu avea motive sa se sinucida

Mariana Giol, in virsta de 29 de ani, fiica brailencei care in ziua de 10 septembrie si-a gasit sfirsitul intre liniile de cale ferata, in zona din spatele Cimitirului "Sf. Constantin", ne-a declarat ca mama sa nu avea nici un motiv sa se arunce in fata trenului. Tinara, administrator la o firma de constructii, ne-a povestit ca vorbise la telefon cu mama sa chiar in acea zi, inainte cu jumatate de ora de a se intimpla tragedia. Victima, in virsta de 52 de ani, locuia in cartierul Progresul si venea deseori la fiica sa, care avea domiciliul la blocurile ANL din cartierul Lacu Dulce, pentru a avea grija de cei doi nepoti. In ziua de 10 septembrie, femeia nu a mai ajuns, ea fiind lovita de un tren marfar, impact in urma caruia a decedat pe loc.
"Venea deseori la mine, nu era prima data cind traversa linia. Eu m-am mutat in Lacu Dulce in 2004, am fost bucuroasa, dar acum nici nu mai vreau sa stau acolo. Am vorbit cu mama le 9.33 si la ora 10.05 s-a constatat decesul, fiind gasita in zona Cimitirului Sf. Constantin, intre liniile de cale ferata. Nu avea nici un motiv sa se arunce in fata trenului, avea o familie normala, nu avea probleme, a fost contabila la CEC 32 de ani. Exista posibilitatea sa fi avut o senzatie de ameteala si in acel moment sa fi cazut in fata trenului", ne-a spus fiica, inca socata de aceasta tragedie.
Martorii care treceau prin zona in momentul cind s-a produs evenimentul spun insa ca femeia era pe cararea dintre liniile de cale ferata si ca s-ar fi aruncat. Totusi nu s-a gasit nici un bilet de adio care sa dovedeasca o tentativa de suicid. Oricum este destul de greu de stabilit daca a fost vorba despre o sinucidere sau un accident, spun politistii de la Biroul de Transporturi Feroviare, care insa continua cercetarile. "Noi efectuam cercetari in cauza, nu am definitivat ancheta, dar pina acum nu au rezultat aspecte de natura penala", a precizat subcomisar Danut Novac, adjunctul sefului Biroului de Politie Transporturi Braila.
Categorie articol: 

Comentarii