Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femei atacate pe stradă şi lăsate fără portofele

un brăilean de 28 de ani a comis trei infracţiuni de furt, una în data de 26 iulie şi alte 2 fapte pe 30 octombrie • trei femei cu vârste între 40 şi 62 de ani au căzut victime în zona Piaţa Mare şi în cartier Obor • hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la Parchet, faţă de el fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile

 

Un brăilean de 28 de ani şi-a făcut un obicei din a ataca femei pe stradă şi a le fura portofelele cu bani. Bărbatul, care a mai fost cercetat şi pentru consum de etnobotanice, după cum au spus surse judiciare, a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Ieri, faţă de cel acuzat s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, el având unele obligaţii impuse. Dacă nu le respectă, individul riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Zilele trecute, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, l-au depistat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu, pe tânărul de 28 de ani bănuit de săvârşirea mai multor infracţiunii de furt calificat. În perioada iulie-octombrie, tânărul a săvârşit pe raza municipiului trei infracţiuni de furt, victimele fiind trei femei, cu vârste de 40, 53 şi 62 de ani, care au fost atacate în zona Piaţa Mare şi pe Aleea Micşunelelor în cartier Obor.

Mai exact, anchetatorii au stabilit că bărbatul a comis un furt în data de 26 iulie, când i-a sustras unei femei sacoşa cu bunurile cumpărate în care avea şi portofelul. Pe data de 30 octombrie au fost comise celelalte două furturi, unei femei fiindu-i luat portofelul din mână, în care avea suma de 150 lei şi telefonul.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii