Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Federaţiile de Motociclism şi de Atletism au programat primele competiţii oficiale

• pe 18 şi 19 iulie, la Brăila vor avea loc primele două etape ale Campionatului Naţional individual de dirt track • pe 25 şi 26 iulie se va desfăşura Cupa României, concurs open pentru atleţii juniori • la acest moment, CSM Brăila are 11 sportivi cooptaţi la loturile naţionale • aceştia sunt reprezentanţi ai secţiilor de box, kaiac canoe, judo, sambo şi tenis de câmp

 

Începând de luni, 15 iunie, Ministerul Tineretului şi Sportului permite sportivilor să se antreneze şi în săli, în grupuri de câte 6. De asemenea se permite reluarea unor competiţii. Iar primele foruri de la Bucureşti care deja au publicat datele de reîncepere a campionatelor sunt Federaţia Română de Atletism şi Federaţia Română de Motociclism.

“Începând de pe 15 iulie avem o nouă etapă de relaxare. Se pot face antrenamente în grupuri de câte 6 sportivi. Bineînţeles că se vor respecta în continuare anumite reguli pentru combaterea răspândirii pandemiei de coronavirus. Iar două federaţii au anunţat deja datele la care vor organiza primele campionate. Federaţia Română de Atletism are programate două competiţii. Pe 25 şi 26 iulie se va desfăşura Cupa României, concurs open pentru atleţii juniori iar pe 1 şi 2 august se va desfăşura Campionatul Naţional de atletism pentru copiii. Federaţia Română de Motociclism ne-a transmis că, pe 18 şi 19 iulie, la Brăila vor avea loc primele două etape din calendarul pe 2020 ale Campionatului Naţional individual de dirt track. Treptat vor începe competiţiile şi celelalte secţii ale clubului nostru”, ne-a declarat Anamaria Necoară, director interimar al CSM Brăila.

În altă ordine de idei, CSM Brăila ne-a informat că în acest moment are 11 sportivi cooptaţi la loturile naţionale.

Aceştia sunt: pugilistul George Dan, sportiv pregătit de antrenorul voluntar George Perţea, juniorul I Robert Calaver şi juniorii II Vlad Olteanu şi Alexandru Necula, toţi trei de la secţia de kaiac canoe coordonată de antrenoarea Florentina Ion. De la secţia de judo, din lotul naţional de juniori face parte Paul Scurtu, sportiv pregătit de antrenoarea Carmen Constantin. Secţia de sambo, coordonată tot de antrenoarea Carmen Constantin, are 4 sportivi la loturile naţionale, Teodora Naidin şi Cătălina Varvaruc fac parte din lotul de junioare, iar Maria Naidin şi Andreea Marinescu din cel de cadete. CSM Brăila mai are un reprezentant şi în lotul naţional de tenis de câmp. Este vorba despre Albert Chibulcutean, sportiv pregătit de antrenorul voluntar, Liviu Popov.

“La acest moment avem 11 sportivi în loturile naţionale. Sperăm că odată cu reluarea competiţiilor numărul sportivilor de la CSM Brăila care vor fi cooptaţi în loturile naţionale să fie mai mare”, a punctat Anamaria Necoară.  
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii