Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Federaţia argentiniană e dispusă să facă un amical cu România în 2012 sau 2013

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, membru în Comitetul Executiv, a declarat că pentru a stabili această partidă e nevoie şi de acordul FIFA.
"Preşedintele FRF a prezentat o scrisoare a preşedintelui federaţiei argentieniene în care se preciza disponibilitatea acestora de a reprograma meciul în 2012 sau 2013, dar asta depinde şi de calendarul de atunci şi de datele disponibile pentru meciurile amicale. Tot pentru asta trebuie şi acordul FIFA, dar a fost doar o prezentare, situaţia trebuie analizată", a declarat Avram.
Întrebat dacă s-a luat în discuţie disputarea unui meci amical cu naţionala statului Uzbekistan, Avram a precizat că această problemă nu a fost discutată în cadrul C.Ex.
FRF a anunţat, ieri, într-un comunicat, că posibilitatea reprogramării partidei amicale cu Argentina depinde şi de un sondaj de opinie efectuat pe site-ul fan clubului echipei naţionale şi pe Facebook.
"Preşedintele FRF, domnul Mircea Sandu, a prezentat o informare cu privire la anularea jocului amical dintre echipele naţionale A ale României şi Argentinei, programat la data de 10 august a.c. Preşedintele FRF a fost împuternicit ca, şi în funcţie de sondajul de opinie care va avea loc de azi până pe 8 august a.c., ora 12.00, pe site-urile www.frf.ro şi www.fanclub.frf.ro şi pe Facebook-ul Fan Clubului, să încheie un nou contract cu Federaţia Argentiniană, care să prevadă prezenţa tuturor jucătorilor exponenţiali ai acesteia, pentru un joc amical, la Bucureşti, la o dată FIFA care să fie stabilită de comun acord", se arată în comunicatul citat.
Categorie articol: 

Comentarii