Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Vaslui a plecat in cantonament la Kaprun

Lotul FC Vaslui a plecat, marti dimineata, in cantonament in Austria, in localitatea Kaprun, unde fotbalistii antrenati de Dorinel Munteanu vor sustine 5 meciuri amicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In cele 14 zile de cantonament de la Kaprun, FC Vaslui va sustine 5 partide amicale, primii 3 adversari fiind deja stabiliti. Astfel, joi, vasluienii vor disputa un "amical" cu echipa campioana a Ucrainei, Dinamo Kiev, ceilalti doi adevrsari cunoscuti pina acum find vicecampioana Armeniei, Banants Erevan si campionana Serbiei, Steaua Rosie Belgrad.
Finantatorul gruparii vasluiene Adrian Porumboiu spune ca a ales adevrsari de calibru in pregatiri pentru ca in sezonul viitor vrea ca echipa sa sa joace intr-o competitie continentala. "S-au ales echipe foarte bune din Europa deoarece ne dorim sa stabilim cel mai bun lot, astfel incit in sezonul viitor sa ne atingem obiectivul care consta in ocuparea unui loc care sa ne permita participarea intr-o cupa europeana", a spus Porumboiu.
La Kaprun, antrenorul Dorinel Munteanu va stabili si cei 22 de jucatori care vor face parte din lotul de baza al FC Vaslui. In cantonamentul din Austria vor mai ajunge doi jucatori care urmeaza sa fie transferati si carora conducerea vasluiana nu a dorit sa le dezvaluie identitatea.
Lotul formatiei FC Vaslui va reveni in Romania pe data de16 iulie.
Categorie articol: 

Comentarii