Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Urleasca produce surpriza campionatului

• formaţia patronată de Adrian Spătaru învinge liderul, Viitorul Ianca, cu 1-0, chiar pe stadionul Ştefan Vrăbioru •  scorul putea fi mult mai sever, raportat la numărul ocaziilor clare de gol • golul lui Silviu Crăciun urcă FC Urleasca pe locul al treilea

 

Revelaţia actualului sezon competiţional al Ligii a IV-a, AFC Urleasca, şi-a continuat seria partidelor foarte bune în turneul play-off. Dacă în runda precedentă a învins-o cu 1-0 pe cea de a doua clasată, Victoria Traian, sâmbăta trecută, formaţia patronată de Adrian Spătaru a învins cu 1-0 liderul, Viitorul Ianca, pe stadionul Ştefan Vrăbioru. Prima repriză a fost una în care ambele combatante s-au studiat reciproc, iar ocaziile de gol au lipsit. În partea a doua, AFC Urleasca a fost echipa care a dictat ritmul partidei şi a deschis scorul în minutul 67 prin Silviu Crăciun, jucător care a evoluat la Sportul Chiscani şi Dacia Unirea, în Liga a II-a. Putea fi 2-0 dar Pascu în loc să-i paseze lui Crăciun, mai bine plasat, a şutat pe lângă poartă.

Viitorul Ianca a avut şansa de a egala în minutul 80 dar mingea trimisă spre poartă de Marius Coman a fost deviată de Tudor, de sub transversală, în corner. În ultimele zece minute AFC Urleasca a mai irosit două mari ocazii de gol prin Dumitraşcu şi Pascu. 

“Pentru noi, cei din conducerea clubului, jucătorii echipei cât şi pentru locuitorii satului Urleasca este o realizare mare, ca la prima participare în Liga a IV-a, AFC Urleasca să termine campionatul pe locul al 3-lea şi să reuşim să ajungem în finala Cupei, faza judeţeană. Ar fi o performanţă să bifăm aceste rezultate, având în vedere faptul că am plecat din start cu mentalitatea Ligii a 5-a unde doi ani la rănd am dominat cateogoric această ligă. În Liga a IV-a am jucat doar în deplasare şi nu ne-am putut bucura de sprijinul suporterilor din satul nostru. Am reuşit pe parcurs să închegăm o echipă competitivă şi să obţinem rezultate mult mai bune decât se aştepta oricine şi ţin să evidenţiez că noi, în comparaţie cu primele 4-5 echipe ale Ligii a IV-a, avem cel mai mic buget şi doar 3-4 jucători au prime de joc! Dorim să terminăm campionatul cu capul sus şi în vară să sperăm că vom găsi toate resursele să încercăm la anul o clasare cât mai bună şi de ce nu, să câştigăm aceasta competiţie. Pe această cale ţin să mulţumesc sponsorului oficial al echipei cât şi susţinătorilor nostri”, ne-a declarat Adrian Spătaru.

AFC Urleasca: Tudor - Surdeanu, Pârlog, Lupaşcu, A. Coman - Văsii, Gagu, Pârliţeanu, L. Boariu - Pascu, S. Crăciun. În repriza a doua au mai intrat Spătaru, Dumitrescu, Vrânceanu.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 7-a a turneului play-off:

Viitorul Ianca - AFC Urleasca 0-1

Silviu Crăciun (min. 67)

Victoria Traian - Voinţa Vişani 5-4

Puia (min. 1), C. Roşu (min. 56), Toader (min. 70 - autogol), Ciocan (min. 88), P. Ioan (min. 92) / Fodulu (min. 21), Muşat (min. 61, 94), Pungă (min. 67)

Rezultatele şi marcatorii etapei a 6-a a turneului play-out:

Viitorul Însurăţei - Pandurii Tudor Vladimirescu 7-2

Mogoş (min. 10, 82), Simion (min. 24, 63, 68), I. Roşu (min. 53), Cristea (min. 60) / Stan (min. 65, 89)

ACSC Cazasu - Dunărea Tichileşti 1-3

Soare (min. 15), Novac (min. 11, 82), Tudor (min. 30)
Categorie articol: 

Comentarii