Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Urleasca a câştigat cu 4-1 derby-ul cu Tricolorul Lanurile

• meciul a fost spectaculos, cu ocazii la ambele porţi • echipa mai bine organizată a reuşit să se impună • Robert Popescu a marcat un eurogol • terenul din comuna Traian nu-i prieşte arbitrului Marius Marchidanu, care a gafat din nou

 

Partida din etapa 8-a dintre fruntaşele Seriei I a Ligii a V-a, FC Urleasca – Tricolorul Lanurile, a depăşit nivelul valoric al acestui eşalon, a fost un meci spectaculos, un adevărat derby. Jocul a fost însă umbrit de câteva erori de arbitraj. Centralul partidei, Marius Marchidanu, a trecut peste două semnalizări corecte ale asistentului Ionuţ Vlad şi a dictat sancţiuni total invers, iar în minutul 64 nu i-a acordat cartonaş galben jucătorului oaspeţilor, Stoican, pentru că a lovit în mod intenţionat mingea în momentul în care jocul era oprit. Asta în condiţiile în care, tot pentru acelaşi gest nesportiv, Popescu de la gazde fusese avertizat în minutul 61.

După minutele de tatonare, oaspeţii au creat două faze periculoase prin Văsii şi Bertescu însă defensiva gazdelor a fost la post. Treptat, FC Urleasca a preluat iniţiativa şi, după o ocazie semnată de Spătaru, a deschis scorul în minutul 31, în urma unei acţiuni personale a lui Ionuţ Văsii. Replica oaspeţilor a fost promptă, Tricolorul a revenit în atac şi, în minutul 38, a obţinut o lovitură de la 11 metri, atacantul oaspeţilor Văsii a şutat plasat, dar portarul Dimache a parat mingea. Două minute mai târziu, oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea în urma unui gol înscris de Constantin Chiriac, după o gafă în lanţ a apărătorilor echipei gazdă. La şapte minute de la reluare, FC Urleasca a trecut în avantaj, în urma reuşitei căpitanului Adrian Spătaru. Oaspeţii au mai avut o tresărire de orgoliu însă până la finalul partidei formaţia din Urleasca a mai înscris de două ori. Robert Popescu şi-a trecut în cont un eurogol în minutul 74, iar în minutele de prelugire, pe post de vârf de atac, portarul de rezervă al gazdelor, Vali Radu, a stabilit scorul final, 4-1, pentru FC Urleasca.

“Mă bucur că am bifat al şaselea succes din tot atâtea partide disputate. Îi remarc pe Popescu, autorul celui mai frumos gol al partidei, şi pe Dimache, portarul care a parat penalty-ul, dar consider că la acest succes a cotribuit tot lotul. Obiectivul nostru rămâne promovarea în Liga a IV-a. Primarul comunei Traian ne-a promis că din primăvară vom putea juca la Urleasca, iar acest lucru ne va motiva şi mai mult în îndeplinirea obiectivului”, ne-a declarat Adrian Spătaru, căpitanul echipei FC Urleasca.
Categorie articol: 

Comentarii