Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Urleasca a câştigat cu 3-1 amicalul de la Romanu

• Milea a debutat cu gol la noua sa echipă • celelalte două goluri ale liderului Seriei I a Ligii a V-a au fost marcate de Pârliţeanu

 

Liderul Seriei I al Ligii a V-a, FC Urleasca, a continuat seria meciurilor de verificare în vederea abordării partidelor rămase de disputat din acest eşalon, cu un test la Romanu cu echipa locală Romgal. Formaţia coordonată de Adrian Spătaru s-a impus cu 3-1, după ce la pauză a condus cu 2-0.

Transferat în această iarnă de la Sportul Chiscani, formaţie la care a jucat ca titular în turul acestui Campionat al Ligii a III-a, Florentin Milea a marcat primul gol al său în tricoul noii sale echipe, iar Manuel Pârliţeanu a stabilit scorul primei reprize: 2-0 pentru FC Urleasca. În repriza a doua, fiecare formaţie a înscris câte un gol, iar reuşita oaspeţilor i-a aparţinut tot lui Pârliţeanu.

Până la reluarea Campionatului Ligii a V-a, FC Urleasca mai are programate două partide amicale.

“A fost un meci de pregătire util pentru noi, în care am testat unii dintre actualii jucători pe diverse posturi. Consider că am efectuat cea mai bună campanie de transferuri din această iarnă, iar cei trei jucători care au venit din Liga a III-a, mă refer la Milea, Liviu Boariu şi Pârliţeanu, vor aduce plusul de valoare pe care ni l-am dorit ca să câştigăm campionatul actual şi apoi să facem o figură frumoasă în Liga a IV-a. Avem câţiva sponsori care ne-au confirmat că ne vor sprijini în eşalonul în care vrem să promovăm, sper ca, având şi sprijinul Primăriei comunei Traian, acest vis al nostru să devină realitate. Eu consider că în acest moment deja suntem pregătiţi pentru Liga a IV-a”, ne-a declarat Adrian Spătaru, managerul clubului FC Urleasca.

În amicalul de la Romanu, FC Urleasca a început jocul în următoarea formulă: Dimache - Surdeanu, Milea, Dumitrescu, Jugănaru - B. Baciu, Pascu, Pârliţeanu, Văsii - Spătaru, Ferdinand. În repriza a doua au mai evoluat Vrânceanu, Toni şi R. Popescu.
Categorie articol: 

Comentarii