Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Timişoara nu poate evolua în Liga Campionilor

"Am luat la cunoştinţă că echipei FC Timişoara i-a fost refuzată acordarea licenţei. Ca urmare a acestui fapt, clubul nu poate participa în ediţia viitoare a cupelor europene. În conformitate cu diverse informaţii, FC Timişoara datorează bani altor cluburi şi am transmis informaţiile în atenţia departamentului de licenţiere (n.r. - al FRF), care a întocmit un raport în atenţia comisiilor de licenţiere. Administraţia FRF a decis că au fost încălcate criteriile de licenţiere, astfel că aceasta nu a fost acordată", a declarat Andrea Traverso.

Oficialul a precizat că UEFA nu a efectuat niciun audit la FRF în privinţa procesului de licenţiere, aşa cum anunţase anterior preşedintele Mircea Sandu.

El a explicat că UEFA verifică procesul de licenţiere în anumite federaţii naţionale, însă FRF nu se află printre acestea. Traverso consideră că erorile constatate de forul european în procesul de licenţiere din România în urmă cu mai mult timp au fost corectate, asftel că nu mai este necesară o verificare suplimentară pentru ce s-a întâmplat în acest an.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii