Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Steaua refuză să acorde bilete suporterilor rapidişti

"Liga Suporterilor Rapidişti a solicitat clubului Steaua 406 bilete pentru membrii galeriei noastre, dar am fost refuzaţi. Astăzi, la şedinţa pe care am avut-o împreună cu reprezentanţii Jandarmeriei, ai cluburilor şi ai suporterilor, cei de la Steaua ne-au anunţat că nu vor să ne dea bilete. Nu ştiu de ce. Noi sperăm ca până mâine să se răzgândească şi să primim, pentru că avem o reciprocitate cu ei. Şi Rapid le-a dat 406 bilete anul trecut, nu e normal să nu ne dea niciun bilet. Dacă îşi vor menţine decizia, înseamnă că Rapid nu va fi susţinută de galerie la acest meci", a afirmat Valentin Marincea, cunoscut sub numele de Vali Bulgaru.
Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, ieri, că gruparea pe care o conduce nu se poate implica în a obţine bilete pentru suporteri: "Noi, clubul Rapid, am primit 10 sau 12 invitaţii în lojă. Restul nu e treaba noastră, legislaţia nu ne permite nouă să ne implicăm. E treaba ligii suporterilor, ei se duc să-şi rezolve problema asta, noi nu avem niciun fel de drept să ne implicăm în asemenea activitate. Sper ca Steaua să dea totuşi dovadă de înţelegere şi să permită intrarea celor 400 de spectatori rapidişti, care au dreptul să intre conform reciprocităţii", a spus Dinu Gheorghe.
Conform unor surse din cadrul clubului giuleştean, decizia de a nu acorda tichete de intrare suporterilor rapidişti aparţine finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care doreşte să evite astfel incidentele petrecute la derbiul cu Dinamo din cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.
Echipa Rapid întâlneşte, astăzi, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Comentarii