Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Rapid se întoarce săptămâna viitoare la Pro Rapid după ce baza a fost racordată la curent şi apă

Administraţia clubului şi lotul echipei Rapid se vor întoarce la începutul săptămânii viitoare la Pro Rapid, după ce baza sportivă a fost racordată la curent şi apă, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.
Clubul se întoarce astfel la Pro Rapid după aproximativ trei luni. Din cauza datoriilor, din luna mai echipa nu s-a mai antrenat la Pro Rapid, iar conducerea şi ceilalţi angajaţi ai clubului Rapid şi-au mutat birourile la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din cauza sistării curentului şi a apei. FC Rapid acumulase datorii de aproximativ 60.000 de euro la administratorul bazei, Asociaţia Pro Rapid, şi furnizorii de utilităţi.
Zilele trecute, baza a fost racordată din nou la utilităţi, iar oficialii rapidişti au început mutarea birourilor la Pro Rapid. Jucătorii echipei conduse de Ionel Ganea vor putea intra în cantonament la baza sportivă începând de duminică sau luni, în funcţie de momentul în care se va finaliza curăţenia la mini-hotel.
Noul acţionar majoritar al clubului, Valerii Moraru, a vizitat baza şi intenţionează să înceapă renovarea acesteia. De altfel, acesta şi-a arătat disponibilitatea să refacă în parte gazonul de pe terenul central de la Pro Rapid, care nu a fost întreţinut în ultimele luni.
De la reunirea din 1 iulie, lotul echipei Rapid s-a antrenat pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu şi la Centrul de Fotbal Buftea, iar cantonamentele le-a efectuat la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia.
Din cauza crizei financiare acute pe care o traversează, FC Rapid a acumulat datorii de aproximativ 28.000 de euro la chiria către Asociaţia Pro Rapid, administratorul bazei sportive de pe malul lacului Străuleşti, şi alte 32.000 de euro la utilităţi.
Săptămâna trecută, LPF a achitat în numele FC Rapid aproximativ 35.000 de euro către Asociaţia Pro Rapid, sumă oprită din banii din drepturile TV care reveneau de drept grupării giuleştene. În perioada următoare, FC Rapid va semna un nou contract de închiriere a bazei sportive cu Asociaţia Pro Rapid.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii