Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC National nemultumit de decizia LPF legata de observatori

Directorul sportiv al FC National, Mihai Ionescu, a acuzat, vineri, LPF ca l-a schimbat pe Mircea Nesu, observatorul de arbitri desemnat initial pentru meciul cu Unirea Urziceni, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, cu Gheorghe Moise, considerat un apropiat al gruparii ialomitene.
"Mircea Nesu a fost trimis la Rapid cu Vaslui, iar in locul lui a fost desemnat Gheorghe Moise, care atunci cind nu este delegat la meciuri, sta in tribune la Urziceni. Marti a fost trimisa o foaie cu observatorii meciului, iar Mircea Nesu era delegat, iar miercuri, cind a venit si lista cu arbitri, era Moise", a declarat, agentiei MEDIAFAX, Mihai Ionescu, care cu o ora mai devreme, in cadrul unei conferinte de presa, se aratase nemultumit de faptul ca arbitru la partida de la Urziceni fusese delegat Lucian Dan.
"Nu putem sa nu ne intrebam de ce observatorul de arbitri a fost schimbat. Arbitru a fost desemnat Lucian Dan, care anul trecut ne-a defavorizat clar", a spus Ionescu.
Intrebat de ce nu l-a recuzat pe Lucian Dan, Ionescu a raspuns: "Am incercat inaintea meciului de la Cluj (n.r. - scor 1-0, in etapa a IV-a a Ligii I) sa il schimbam pe Helesteanu, dar nu s-a luat nici o masura, asa ca am renuntat".
Mihai Ionescu a mentionat ca, in cursul zilei de luni, Comitetul Executiv al LPF va decide cind se va juca partida cu Pandurii Tirgu Jiu, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I. "Luni se va decide daca se va juca pe 24 septembrie sau pe 7 octombrie, mai ales ca avem acordul lor scris. Ar fi fost un caz unic sa jucam doua meciuri in deplasare in decurs de 48 de ore. Bine ca nu ne-au pus meciul in aceeasi zi", a completat Ionescu.
FC National a trimis, joi, o adresa catre Comitetul Executiv al LPF prin care solicita aminarea partidei cu Pandurii Tirgu-Jiu, contind pentru etapa a IX-a Ligii I, pentru data de 7 octombrie. Conducerea FC National a protestat, marti, fata de programarea facuta de LPF, conform careia echipa din Parcul cu Platani ar trebui sa dispute doua meciuri in deplasare intr-un interval de 48 de ore.
Antrenorul echipei bancare, Marin Duna, a declarat ca formatia sa nu mai are timp de asteptat si trebuie sa obtina victoria in partida cu Unirea Urziceni. "Ne asteapta un meci dificil cu o echipa nou-promovata, buna, care a demonstrat ca poate face o figura frumoasa. Nu mai avem timp de asteptat, o sa aratam altfel in meciul acesta. Plecam pozitivi ca sa revenim cu trei puncte. Trebuie sa iesim din acea zona pentru ca nu acolo este locul acestui lot", a spus Duna.
Portarul Eugen Nae spera ca FC National sa inceapa sa obtina puncte in meciurile din deplasare.
Pe de alta parte, FC National testeaza in aceste zile, un atacant nigerian, in virsta de 24 de ani, Binawari Ajuwa Williams. Fotbalistul nigerian are patru prezente in nationala tarii sale, pentru care a inscris un gol, iar in perioada 1999-2002 s-a aflat in lotul clubului portughez Benfica Lisabona. De asemenea, Williams a mai dat probe si la Celta Vigo in anul 1998. In sezonul trecut a evoluat la campioana Malaysiei, Pahang, alaturi de care a jucat in Cupa Campionilor Asiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii