Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC National isi bate joc de Thwaite

Tehnicianul Wislei Cracovia, Dan Petrescu, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca FC National isi bate joc de Michael Thwaite prin faptul ca nu vrea sa negocieze transferul fundasului australian la formatia poloneza, intentionind sa-l trimita pe jucator la echipa a doua pina in vara.
"Pur si simplu isi bat joc de jucator. Noi dorim sa-l avem la dispozitie inca de acum, dar ei nu doresc sa trateze deloc. Vor sa-l trimita la echipa a doua pina in vara. Cind era Gino Iorgulescu la echipa, nu se comportau astfel. Isi fac imagine proasta", a declarat Dan Petrescu.
Tehnicianul a precizat ca are in vedere mai multi jucatori romani pe care ar dori sa-i transfere la Wisla, insa nu a dezvaluit nici un nume.
La rindul sau, presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, a declarat pentru agentia MEDIAFAX ca nu doreste sa intre cu Dan Petrescu in polemica. "Dan Petrescu are o problema cu Thwaite. Nu este treaba lui ce am hotarit noi. Il respect mult prea mult pentru ce a facut la FC National, dar nu este treaba lui.Ca om il inteleg ca are nevoie de Thwaite acum, dar sa ne respecte decizia. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu el", a spus Iacov.
Michael Thwaite, al carui contract cu FC National va expira in vara, a semnat o intelegere pe cinci sezoane cu gruparea pregatita de Dan Petrescu, valabila de la 1 iulie 2006. Jucatorul a ajuns joi seara, la Cracovia, insotit de impresarul sau Marcel Popescu.
Constantin Iacov a afirmat, cu citeva zile in urma, ca Thwaite va juca in retur la echipa a doua sau a treia a clubului, pentru ca refuza sa-si prelungeasca intelegerea cu FC National.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii