Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Brasov a obtinut a saptea remiza consecutiva cu campioana Romaniei

Formatia FC Brasov a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida sustinuta, duminica, pe teren propriu, in fata campioanei Romaniei, CFR Cluj, contind pentru etapa a XIV-a a Ligii I si a obtinut a saptea remiza consecutiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Golurile au fost marcate de Hadnagy '20, pentru FC Brasov, respectiv Dani '40, pentru CFR Cluj.
1-0: Buga a centrat pentru Hadnagy la marginea careului, Stancioiu a iesit inoportun si atacantul brasovean l-a driblat pe goal-keeper-ul campioanei, dupa care a trimis in poarta goala.
1-1: Deac a executat o lovitura libera de pe partea stinga si Dani, scapat din marcaj, a inscris, cu capul, de la aproximativ 7 metri.
In minutul 12, Gabi Muresan l-a faultat in careu pe Mugurel Buga, dar arbitrul Augustus Constantin a lasat jocul sa continue.
In minutul 38, Dubarbier a trimis balonul in bara de unde a ricosat pina la Deac, iar acesta a reluat din nou spre poarta, de la circa 4 metri, insa portarul Bogdan Stelea a respins mingea pina la Trica si acesta a marcat, dar golul a fost anulat pentru ca jucatorul clujean se afla in pozitie de ofsaid in momentul sutului expediat de Ciprian Deac.
In minutul 68, CFR Cluj a marcat din nou, in urma unei lovituri de cap a lui Yssouf Kone, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, la semnalizarea asistentului Nicolae Marodin.
In minutele 82 si 85, Culio si Oberman au expediat balonul in bara portii lui Bogdan Stelea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii