Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Favoritele s-au calificat în finalele Cupei Moş Crăciun - Carrefour la fotbal în sală

• finalele au avut loc aseară • turneul organizat de AJF Brăila prin Comisia de fotbal în sală este unul caritabil, cu prilejul căruia brăilenii pot fi “îngeri” şi, cu o mică  donaţie, pot să  strângă  banii necesari investigaţiilor şi tratamentului pentru doi tineri, Ana Maria Ciutacu şi Laurenţiu Prozan

 

Semifinalele Cupei Moş Crăciun - Carrefour la fotbal în sală au fost de aceeaşi calitate valorică precum majoritatea meciurilor disputate la acest turneu din Sala Polivalentă, cu toate că scorurile înregistrate luni după-amiază nu prea spun acest lucru.

În prima semifinală, Pretenaşii, cu Vasile Gheorghe în prim plan, s-a impus cu 5-0 în partida cu Dinamo, însă scorul nu reflectă întocmai realitatea din teren. Victoria formaţiei Pretenaşii este una corectă însă şi Dinamo şi-a creat multe situaţii de a înscrie dar le-a ratat pe toate. Paul Ioan a deschis scorul în minutul 9 şi acelaşi rezultat s-a consemnat pe tabela de macaj şi la pauză. În repriza a doua, Vali Baciu a reuşit o “dublă”, iar pe lista marcatorilor de la Pretenaşii şi-au mai trecut numele Liviu Boariu şi Vasile Gheorghe. 

Echipa cu cele mai mari şanse la câştigarea trofeului din acest an, Viitorul Ianca, s-a impus cu 8-4 în cea de a doua semifinală în faţa celor de la FC “ME” Lucefărul. Costin Ciucureanu a deschis scorul în minutul 2 însă replica celor de la Viitorul a fost promptă. După trei minute Andrei Crăciun a egalat, iar formaţia din Ianca s-a desprins apoi la 3-1 după golurile marcate de Vali Ioniţă (min. 12) şi Cosmin Necoară (min. 15). Luceafărul a redus din diferenţă după reuşita lui Ciucureanu (min. 17) insă declajul de două goluri, 4-2, în favoarea echipei Viitorul a fost restabilit de Andrei Crăciun în minutul 20, după ce a transformat o lovitură de penalitate de la 10 m.

Repriza a doua a fost la fel de disputată, cu o uşoară dominare a campioanei en titre, Viitorul Ianca. La patru minute de la reluare, Marius Dima a marcat pentru 5-2, iar în minutul 27 Cireş a înscris pentru 6-2. Până la finalul partidei, pentru Viitorul Ianca au mai înscris Cazan şi Marius Dima, iar pentru FC “ME” Luceafărul, Cătălin Dima.

 

Aseară s-au disputat finelele

De la ora 17.30, în finala mică s-au întâlnit Dinamo şi FC “ME” Luceafărul, a urmat un meci demonstrativ între echipele de juniori Voinţa Surdila Greci şi Voinţa Racoviţa, apoi s-a disputat finala mare între Pretenaşii şi Viitorul Ianca.

Vă reamintim că turneul organizat de AJF Brăila prin Comisia de fotbal în sală este unul caritabil, cu prilejul căruia brăilenii pot fi “îngeri” şi, cu o mică  donaţie, pot să  strângă  banii necesari investigaţiilor şi tratamentului pentru doi tineri, Ana Maria Ciutacu şi Laurenţiu Prozan.
Categorie articol: 

Comentarii