Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Favoritele au mai bifat cite o victorie

In cea de-a doua etapa a returului, ambele formatii din fruntea clasamentului au obtinut victorii scontate.
Derby-ul de la Insuratei, dintre Viitorul si FC Urleasca, arbitrat de o brigada din Bucuresti, a fost transat de gazde inca din prima repriza. Ambele goluri ale liderei au fost marcate de noua achizitie, Viorel Tanase, jucator care a evoluat la Dacia Unirea si, pina la finalul turului actualului campionat, la Dunarea Galati.
La Gaiseanca, Vointa a deschis scorul in minutul 12, printr-un gol superb marcat de Madalin Vasii. Eldomir a alergat minute bune dupa egalare si a reusit-o cu cinci minute inainte de finalul primei reprize, gratie reusitei lui Constantin Necoara.
In partea a doua a meciului, formatia din Viziru, la care din retur evolueaza si fostul mijlocas al Daciei Unirea, Samoila, a reusit sa mai fructifice o ocazie prin Dragos Mocanu, in minutul 74 si astfel Eldomir continua cursa de urmarire a liderei.
In afara de formatia din Viziru, victorii, in deplasare, in aceasta etapa, au mai obtinut Victoria Dedulesti si Vointa Visani, aceasta din urma realizind chiar scorul etapei, 6-2, la Dudesti, in fata Comagrimului.
CSO Ianca, singura formatie din Divizia D care pune la dispozitia iubitorilor de fotbal, inaintea partidelor de pe teren propriu, si programe cu informatii despre meciul care se disputa, a remizat, 1-1, la Victoria Traian.
Pe primul loc ramine in continuare Viitorul Insuratei cu 34 de puncte, urmata de Eldomir Viziru cu 31 de puncte si FC Urleasca 26 de puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 13-a
Victoria Traian - CSO Ianca 1-1
Vointa Gaiseanca - Eldomir Viziru 1-2
Viitorul Ianca - Avintul Ciresu 2-0
Victoria Cazasu - Victoria Dedulesti 1-2
Viitorul Insuratei - FC Urleasca 2-0
Comagrim Dudesti - Vointa Visani 2-6
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii