Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Faureiul tine in continuare cu Banel Nicolita

Locuitorii orasului Faurei sint alaturi de Banel Nicolita si-i transmit acestuia mesajul clar ca nu i-au retras increderea si respectul, in ciuda autogolului dat de sportiv in meciul Stelei cu Real Madrid. Dupa meciul de miercuri seara, autoritatile din oras au fost cu ochii in patru, pentru a se asigura ca vreun fan suparat nu se razbuna pe familia acestuia. Nu a fost cazul, insa, pentru ca asa cum un intreg oras i-a stat alaturi si i-a sarbatorit succesele fotbalistului, acelasi intreg oras il sustine, la greu. Iata si citeva declaratii luate ieri, de la rude, prieteni si autoritati locale
* Marita Nicolita, mama - "Ii trimit mesajul: “Banele, mama, stai linistit, mama tine la tine orice s-ar intimpla, nu trebuie sa fii suparat!” Am plins aseara, m-a durut, a fost o suferinta pentru mine, sa-l vad ca plinge"
* Aurel Nicolita, frate - "Eu atit ii transmit: “Banele, eu, ca frate, sint alaturi de tine, nu te voi lasa la greu, si tot orasul Faurei este alaturi de tine. Fii tare, pentru ca vor veni si vremuri mai bune!"
* Ion Nicolita, unchi - "Sa nu cumva sa spuneti ceva rau de el, ca este nepotul meu! Eu il iubesc la fel de mult, indiferent de ceea ce s-a intimplat. Este un mare fotbalist, si viata nu se termina cu acel autogol, au fost si alti fotbalisti mari ai lumii care au avut astfel de greseli"
* Virgil Cosoreanu, primar Faurei - "Noi ii dorim succes deplin, si-i spunem ca daca toti colegii lui l-au iertat pentru acest autogol si am vazut ca o intreaga tara este alaturi de el, din relatarile presei, bineinteles ca nu vom fi tocmai noi cei care-i intorc spatele. Banel este un mare fotbalist, si va dovedi acest lucru si in activitatea sa viitoare".
* Ionel Voinea, viceprimar - "Ca reprezentant al autoritatii locale, il anunt ca sintem in continuare alaturi de el, sa nu se piarda si sa-si continue activitatea sportiva, pentru ca viitorul ii apartine"
* Ion Ciortan, lider al galeriei Pro-Banel - "Noi, toti locuitorii Faureiului, sintem mihniti de ceea ce s-a intimplat la meci, dar vrem sa stie ca raminem alaturi de el, si dupa cum il stim un luptator, sintem siguri ca va depasi si acest moment greu, mai ales ca si colegii lui l-au inteles".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii