Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fată de 19 ani, dispărută de la domiciliu

O brăileancă de 19 ani a dispărut de la domiciliu, de săptămâna trecută, părinţii fetei adresându-se poliţiştilor pentru a o găsi.
În ziua de 30 iunie, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat mama tinerei, care a sesizat dispariţia fiicei sale, Manda Lăcrămioara-Iuliana, din data de 24 iunie. Verificările poliţiştilor au stabilit că, în noaptea de 24 spre 25 iunie, la ora 4.00, tânăra a plecat de la domiciliu, în mod voluntar, profitând de faptul că părinţii săi se odihneau într-o altă cameră a locuinţei, şi nu s-a mai întors până în prezent.
În ziua plecării de acasă, cea în cauză a fost văzuta de către doi veri de-ai ei în timp ce se urca într-un taxi, care o aştepta în apropierea domiciliului. Ulterior, aceasta a vorbit la telefon de două ori cu mama sa, căreia i-a spus că se află în municipiul Constanţa, după care nu a mai luat legătura cu nimeni din familie.
Fata are înălţime de 165 cm, constituţie slabă, păr negru, lung până la nivelul bazinului, ochi căprui, fără semne particulare. Îmbrăcămintea la data dispariţiei nu se cunoaşte. Dispăruta are asupra ei acte de identitate şi nu suferă de afecţiuni medicale.
"În cauză, s-a solicitat urmărirea la nivel naţional a tinerei şi sunt desfăşurate activităţi de căutare şi despistare a ei de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila. Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul de urgenţe 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii