Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fată de 15 ani, dată dispărută de bunic

Poliţiştii sunt pe urmele unei alte minore, de 15 ani, care a plecat de la domiciliu, de mai multe zile, şi nu s-a mai întors. Nu este pentru prima dată când fata dispare de acasă. 

În seara de 19 octombrie, la ora 20.30, un brăilean de 66 de ani, din municipiul Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat că, în ziua de 12 octombrie, în jurul orei 16.00, nepoata lui, Anghel Daniela, de 15 ani, a plecat de acasă şi nu s-a întors până în prezent. Aceasta a fost plecată de mai multe ori de la domiciliu, însă a fost găsită de poliţişti, pe raza numicipiului Braila.
Fata nu are telefon mobil şi nu suferă de boli psihice.
Dispăruta are înălţime aproximativă 180 cm, păr lung, peste umeri şi vopsit blond, ochi căprui, iar pe partea interioară a antebraţului drept are un tatuaj cu inscripţia „Nas my king". Poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorei şi desfăşoară activităţi pentru găsirea şi încredinţarea ei familiei.

 
Categorie articol: 

Comentarii