Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Farul II Constanta - CS Faurei 4-1 (4-1)

Pe un teren foarte greu, cu baltoace si noroi, deorece cu o zi inainte tot acolo s-a disputat un meci al echipelor de juniori, Farul II, cu cinci jucatori din primul esalon in efectiv a surclasat cu 4 - 1 pe CS Faurei.
"Am avut ghinion. Daca era o brigada de arbitri cu experienta nu ar fi permis ca pe acea suprafata sa se dispute un meci din Divizia C. La insistentele gazdelor, partida s-a disputat, iar cei care au avut de suferit, bineinteles am fost noi", declara imediat dupa meci antrenorul Iacob Carst.
In conditiile date, constantenii au fost mai activi in joc, si dupa numai un sfert de ora conduceau cu 2 - 0. La acest scor, formatia vizitatoare a initiat un contraatac rapid, Barus a patruns in careu, a driblat si portarul, dar nu a reusit sa introduca balonul in plasa. Calatoaie a ratat la rindul lui alta sansa de gol, si cum ocaziile se razbuna, constantenii au preluat initiativa si au mai inscris doua goluri. Cu citeva minute inainte de finalul primei reprize, oaspetii au reusit sa marcheze golul de onoare. Anghelina a fost faultat in suprafata de pedeapsa, iar Craciunescu l-a lasat spectator pe portarul constantean.
Terenul a devenit impracticabil, astfel ca in repriza secunda fotbalistii s-au mobilizat mai mult pentru a-si mentine echilibrul decit pentru fotbal. Totusi, chiar si in aceste conditii vitrege, formatia din Faurei a trecut in doua rinduri pe linga gol, la actiunile lui Calatoaie si Craciunescu.
"Daca vrem sa ne mentinem in acest esalon trebuie sa schimbam in primul rind mentalitatea jucatorilor, care continua sa se comporte ca in Divizia D. In cel de-al doilea rind avem nevoie de citiva fotbalisti valorosi care sa fie in stare sa decida soarta partidelor in favoarea noastra", a mai precizat dupa meci Iacob Carst.
CS Faurei: Ilasc - Fratila, Tandalache, Stefanita - Craciunescu, Tanase, Vasile (min. 60: Tudorache), Musat, Calatoaie (min. 60: Bajan) - Barus, Anghelina.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii