Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fara taxa de intrare la partida HC Dunarea si Astral Posta Cilnau

Cu toate ca indicatiile Federatiei Romane de Handbal prevedeau, printre altele, si introducerea taxei de intrare la partidele pe care echipele din Liga Nationala le disputa pe teren propriu, acest punct din Ordonanta 11 nu poate fi respectat deocamdata. Tiparirea biletelor precum si toate formalitatile care urmeaza pina la punerea lor in vinzare dureaza si din aceasta cauza, cel putin pentru partida pe care HC Dunarea o va disputa duminica, 18 februarie, in sala Polivalenta in compania echipei Astral Posta Cilnau, intrarea spectatorilor va fi libera.
"Biletele au un regim special si dureaza pina se fac toate demersurile pentru a le procura si a le pune in vinzare. Am obtinut acordul federatiei de specialitate pentru ca la meciul cu Astral intrarea spectatorilor sa fie libera" a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Sursa citata nu a omis insa sa precizeze ca in afara taxei de intrare toate celelalte prevederi ale Ordonantei vor fi respectate si chiar face un apel la sustinatorii echipei brailene sa coopereze cu acele persoane desemnate de organizatori pentru asigurarea ordinii publice:"Toate celelalte reguli privind combaterea violentei in salile de sport trebuie respectate cu strictete. Publicul nostru a fost civilizat pina acum si sper ca si in continuare sa se manifeste in spiritul fair-play-ului".
In alta ordine de idei, directorul executiv al HC Dunarea sustine ca jucatoarele au trecut peste infringerea cu Tomis, au analizat greselile comise pe litoral si acum pregatesc in cele mai mici detalii partida cu Astral Posta Cilnau, un meci foarte important care trebuie cistigat. La antrenamente participa si Elena Moise, golgetera braileana fiind recuperata aproape in totalitate dupa operatia pe care a suferit-o saptamina trecuta.
"Atita timp cit nu sintem nici Oltchim si nici Rulmentul Brasov nu consider ca pe "un capat de tara" infringerea de la Constanta. Nici un meci nu este cistigat dinainte si trebuie tratat cu mare seriozitate. S-a refacut si Moise, astfel ca vom putea alinia cea mai buna echipa in meciul de duminica" a mai adaugat Vasile Puiu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii