Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fara sase titulari, formatia din Insuratei a pierdut la limita primul meci amical din aceasta saptamina

In programul stabilit pentru aceasta perioada, AS Viitorul a avut programata o partida de verificare, la Galati, in compania unei colege de esalon, Politehnica, de fapt una dintre partenerele traditionale de pregatire ale formatiei lui Marian Stavarache.
Echipa din Insuratei nu a putut insa miza pe sase dintre jucatorii care au dus greul turului. Nu au evoluat portarul Stoica, Stanciu care se pare ca a plecat sa sustina probe de joc la Rapid Bucuresti, Lazar, Nicolae, Paraschiv si Dobre. Cosmin Dobre este deocamdata cel mai curtat jucator al echipei, el fiind dorit in acest moment, in afara de FC Braila si de ex-divizionara A, FC Brasov. Golgeterul de la AS Viitorul nu doreste insa sa plece, deocamdata, de la aceasta grupare.
Cu toate ca a avut indisponibilitati de marca, oaspetii au avut o evolutie buna, si-au creat destule ocazii, pe care le-au ratat insa, spre deosebire de galateni care au fructificat ambele situatii din prima repriza.
Dupa un sfert de ora de la reluare, Bejan a redus din diferenta si tot el a marcat ultimul gol al partidei, cistigate la limita de Politehnica.
"Am facut un joc bun, insa am ratat mult, spre deosebire de adversara noastra care si-a fructificat aproape toate ocaziile. Vom continua pregatirile, pina pe data de 15 decembrie, perioada in care vom mai incerca sa perfectam unu-doua meciuri amicale, apoi jucatorii vor intra in vacanta" a declarat Paul Alexandru, presedintele gruparii din Insuratei.

FRF a hotarit ca partida dintre AS Viitorul Insuratei si Portul Constanta sa fie reprogramata
* meciul contind pentru penultima etapa a turului se va disputa la mijlocul saptaminii viitoare

In alta ordine de idei, desi oficial turul campionatului Ligii a III-a s-a incheiat, AS Viitorul este inca in "priza" deoarece mai are de disputat un meci, cel pe care trebuia sa-l sustina in penultima etapa, pe teren propriu, in compania Portului din Constanta. Atunci constantenii nu s-au prezentat la Insuratei, dar nici nu au anuntat macar telefonic de ce nu au putut ajunge la acel meci, fapt pentru care meciul a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea gazdelor. Intre timp, oficialii fostei divizionare B au trimis un memoriu la FRF prin care au solicitat reprogramarea meciului motivind faptul ca nu au putut ajunge la Insuratei din cauza unor probleme mecanice la autocarul care ii transporta pe jucatori. FRF a acceptat scuza si meciul se va disputa saptamina viitoare.
"Este incredibil ce se intimpla, dar nu avem ce face. Ieri am fost anuntati ca meciul dintre AS Viitorul si Portul Constanta trebuie sa se dispute pina la urma si de comun acord trebuie sa stabilim data la care va avea loc. Norocul nostru a fost acela ca nu le-am dat vacanta jucatorilor. Vom juca, bineinteles, la victorie in aceasta partida care, probabil, se va derula marti sau miercuri, saptamina viitoare" a tinut sa precizeze Paul Alexandru.

AS Viitorul: Anghelescu - Cheles, Bogdan, Boros, Pislaru - Vioreanu, Baicu, Clim - Vicol, Oprea, Bratosin.
In repriza a doua au mai evoluat Dima si Bejan
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii