Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Familie distrusă în urma unui accident rutier. Fetița, de un an, e în stare gravă

 

CITEȘTE AMĂNUNTE ÎN EDIȚIA DE JOI A ZIARULUI OBIECTIV- VOCEA BRĂILEI

 

Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediţie a show-ului "MasterChef", unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant. Deşi venise hotărât să câştige "MasterChef", brăileanul a fost eliminat de cei 3 juraţi. Anul acesta, Răzvan a refuzat oferta de a participa la un alt show culinar, anuntând pe un site de socializare şi motivul pentru care a luat această decizie: "Pentru că am două fete minunate, care merită să le gătesc tot ce-mi trece prin cap, pentru că vreau să fiu în fiecare clipă lângă ele, pentru că le iubesc!"- notează Click.

SURSA FOTO: FACEBOOK

Un eveniment rutier groaznic a avut loc în localitatea Saschiz, din judeţul Mureş. Şoferul unui autoturism "Opel" a intrat pe contrasens, într-o curbă extrem de periculoasă. Autoturismul condus de un brăilean în vârstă de 34 de ani s-a izbit de un autocar, fiind apoi proiectat într-un "Logan". Şoferul, care ar fi adormit la volan, şi soţia sa au murit pe loc, iar copilaşul de numai 1 an a fost dus cu elicopterul la spitalul din Mureş, în stare foarte gravă.

 

SURSA FOTO: FACEBOOK

Răzvan a împlinit 34 de ani cu trei zile înainte de tragicul accident. "Sunt cel mai împlinit, vă am pe voi şi nimic altceva nu-mi lipseşte! Vă iubesc, scumpele mele!", îi scria atunci bărbatul soţiei sale, care îi urase "La mulţi ani!" pe un site de socializare. - notează SpyNews.

 

"Răzvan Gabriel Trifan lucra în domeniul vânzărilor de aproximativ 10 ani, din 2007 fiind Key Account Representative al Grupului AMC, unul dintre cei mai mari distribuitori din domeniul produselor optice", se arată pe site-ul RTV.net.

 

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii