Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Familie din Turcia obligată să părăsească Brăila

poliţiştii de la imigrări i-au depistat pe cei trei, o femeie de 33 de ani şi copiii ei, de 3 şi 11 ani, şi i-a obligat să plece acasă

 

Trei cetăţeni din Turcia, adică o mamă şi cu cei doi copii, au uitat să mai plece acasă, după expirarea vizei de şedere în România. Poliţiştii de la Imigrări le-au dat de urmă.

La data de 12 septembrie, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări –Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila, au desfăşurat o acţiune cu forţe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat, cu şedere ilegală, o femeie din Turcia, de 33 de ani, şi doi minori, cu vârsta de 3 ani, respectiv 11 ani.

S-a stabilit că femeia a intrat legal în ţara noastră în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită, însă la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României. Poliţiştii de imigrări au emis pe numele celor 3 cetăţeni străini decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul României, în termen de 15 zile. Totodată, femeia  a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.
Categorie articol: 

Comentarii