Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Familia Potec se destramă

Conform informaţiilor apărute în ziarele centrale, după o căsnicie de 25 de ani, părinţii Cameliei Potec s-au despărţit oficial.
Tatăl, Grigore Potec, om de afaceri şi consilier municipal, a părăsit domiciliul conjugal, iar surse apropiate familiei au precizat că mama campioanei olimpice de la Atena, Veronica şi fratele sportivei au plecat la Corbeanca.
Nimeni nu ar fi anticipat acest deznodământ în urmă cu cinci ani.
Atunci, la Olimpiada de la Atena, la finalul probei de 400 m liber, în care Camelia Potec a ratat podiumul, prima persoană care a încurajat-o a fost chiar tatăl ei, Grigore Potec. După câteva zile, tatăl sportivei care s-a lansat în marea performanţă în bazinul acoperit de la Brăila căuta cu disperare două bilete de acces la finala probei de 200 de metri liber şi era dispus să ofere oricât pe ele, numai să-şi vadă fata calificată în acea finală care avea să-i aducă înotătoarei titlul olimpic.
La două zile după acel moment minunat, undeva în apropierea Corintului, familia Potec a serbat în linişte victoria fetei, iar tatăl sportivei spunea "Am cea mai frumoasă familie din lume. Nici că-mi pot dori mai mult de atât".
Din păcate, la cinci ani de la acea declaraţie, familia Potec s-a destrămat, fiecare dintre părinţii campioanei olimpice anunţând că doresc să-şi continue separat drumul în viaţă.
Categorie articol: 

Comentarii