Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Familia brânzarilor din Şuţeşti. Doi soţi cărau ilegal aproape jumătate de tonă de brânză

• o femeie şi un bărbat din Şuţeşti, care aveau autoutilitara plină cu brânză, au avut de dat explicaţii poliţiştilor • ei au fost opriţi pe bulevardul Dorobanţilor şi s-a constatat că nu aveau acte pentru marfă

 

Brânza le-a adus belele pe cap unor soţi din Şuţeşti. Ei au venit cu aproape 500 kg în municipiu, dar actele lipseau.

În ziua de 10 ianuarie, la ora 07.20 poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică i-au depistat, pe bulevardul Dorobanţilor, pe un bărbat de 63 de ani şi pe soţia sa, de 58 de ani, ambii din comuna Şuţeşti, care transportau cu o autoutilitară cantitatea de 475 kg de brânză, fără a deţine documente legale de provenienţă. S-au ales cu amendă, conform Legii 12/1990,în valoare de 500 lei, iar cantitatea de brânză, în valoare totală de 8.550 lei, a fost confiscată.

Poliţiştii au continuat controalele şi au constatat că şoferul nu deţinea nici asigurare auto obligatorie RCA valabilă, iar autoutilitara nu era autorizată sanitar-veterinar.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu încă o amendă, de 1.000 lei, conform OUG 54/2016 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţelor persoane prin accidente, fiindu-i reţinut certificatul de înmatriculare. S-a mai dat şi un avertisment pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii