Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Faleza pentru voi! La Galaţi

Trupa "Addiction" va susţine sâmbătă, 23 iulie, un concert la Galaţi. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 20.00, pe terasa Zodiar, situată pe faleza oraşului, în apropierea Foişorului.

Concertul se va desfăşura în cadrul primei ediţii a Festivalului "Faleza pentru voi!", un proiect ambiţios şi admirabil ce-şi propune, pe durata a trei luni, printr-un spectru larg de acţiuni artistice, reabilitarea socio-culturală a falezei Galaţiului.

"E un festival care se întinde pe toată durata verii. A început în iunie, durează trei luni şi se va termina în august. Însă e posibil să-l mai prelungim chiar şi în septembrie. Festivalul, pe care l-am numit generic «Faleza pentru voi!», îşi propune o reabilitare socio-culturală a falezei Galaţiului, prin concerte de jazz, rock, folk, hip-hop, muzică simfonică, concursuri de dans, tabere de sculptură, expoziţii foto şi de pictură şi multe altele. Am vrut să evităm să mergem pe formula unui festival de artă urbană. E ceva cât se poate de serios. Ne interesează calitatea. Am dorit să elaborăm o gamă cât mai variată de opţiuni culturale", ne-a declarat Bogdan Voicu, managerul clubului Zodiar, care este totodată şi organizatorul principal al festivalului.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Galaţi, Asociaţia ATAC, Muzeul de Artă Vizuală Galaţi şi Centrul Cultural Dunărea de Jos.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii