Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Fair Play", un nou club de sah in Braila

Clubul isi propune sa devina in scurt timp una dintre gruparile cu un aport major la obtinerea de performante sportive superioare.
Presedinta acestuia, Laura Doroftei, candidat de maestru in sah a precizat ca principalul motiv al infiintarii clubului "Fair Play" il constituie faptul ca micii sahisti care se pregatesc la Palatul Copiilor Braila nu puteau fi legitimati si implicit, nu puteau participa la competitii.
"Selectia pentru performanta se va face pe baze riguros stiintifice, dar va exista si un sector de initiere, la care se poate inscrie orice copil care doreste sa practice sahul. Poate ca multa lume se intreaba care sint beneficiile pe care le poate aduce sahul. Aceastea sint relevate de studiile facute in ultimii ani, iar ca exemple pot enumera dezvoltarea gindirii logice, dezvoltarea memoriei si a creativitatii, cresterea considerabila a capacitatii de abstractizare matematica si a capacitatii de a lua decizii rapide si corecte. Ceea ce este foarte important acum este faptul ca putem sa legitimam copii care doresc sa faca performata in sah, dar putem sa le oferim si sansa de a participa in concursuri", a declarat Laura Doroftei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii