Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fără ITP şi fără permis circula pe Bulevardul Dorobanţilor

bărbatul de 51 de ani era la volanul  unui autoturism care avea ITP-ul expirat din 2014 • în plus, îi expirase şi permisul de conducere încă din 2015

 

Şofer fără permis, de aproape 4 ani, prins pe B-dul Dorobanţilor. El avea şi Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) expirată. Poliţiştii au pus sechestru pe maşină.

La data de 5 martie, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un brăilean, în timp ce conducea un vehicul încălcând prevederile  O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. La ora 13.20, poliţiştii i-au tăiat calea şi l-au controlat pe un şofer de 51 de ani, din Brăila, care conducea un autovehicul pe Bulevardul Dorobanţilor. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul avea ITP-ul expirat din anul 2014, iar din anul 2015 şoferului i-a expirat permisul de conducere. I s-a pus sechestru pe vehicul”, a precizat subinsp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăileanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare totală de 3.045 lei, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi tramvaie.
Categorie articol: 

Comentarii