Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fără audienţe şi relaţii cu publicul, la Casa de Asigurări de Sănătate Brăila

• măsura a fost luată în vederea prevenirii răspândirii infectării cu COVID-19

 

Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Brăila a decis suspendarea audienţelor şi a relaţiilor directe cu publicul pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.

„Pentru ca activitatea de relaţii cu publicul să nu aibă de suferit, în contextul în care aceasta se va desfăşura cu precădere prin telefon, poştă sau poştă electronică, conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Brăila asigură personalul necesar care răspunde solicitărilor primite. Recomandăm ca doar în cazuri de urgenţă şi dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea sa fie depuse la registratura instituţiei, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările şi interacţiunea cu alte persoane”, se arată într-un comunicat de presă emis de CAS Brăila.

Măsura de suspendare a audienţelor la sediul instituţiei va fi aplicată, cu posibilitatea ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, să fie luate noi decizii.

Cetăţenii care doresc să obţină informaţii sau să sesizeze diferite aspecte din sfera de competenţă a Casei de  Asigurări de Sănătate Brăila pot contacta instituţia la numerele de tel: 0239.627.700, 0239.627.701, 0239.627.808, fax: 0239.627.800, sau la adresele de email casbr@casbr.ro şi secretariat@casbr.ro
Categorie articol: 

Comentarii