Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EXTERN: Un tabloid american sugerează că presupusa victimă a lui DSK ar putea fi infectată cu HIV

Camerista care ar fi fost agresată de Dominique Strauss-Kahn locuieşte într-un apartament din Bronx destinat exclusiv adulţilor infectaţi cu HIV sau bolnavi de SIDA, relatează New York Post.

Camerista, originară din Africa, stă în apartament împreună cu fiica sa de 15 ani, din ianuarie. Înainte, au locuit într-un alt apartament din Bronx aparţinând tot unui proiect destinat adulţilor infectaţi cu HIV şi familiilor lor.

Cotidianul nu a putut stabili dacă femeia, în vârstă de 32 de ani, are virusul HIV sau este bolnavă de SIDA, pentru că astfel de date sunt confidenţiale.

Un funcţionar al asociaţiei Harlem Community AIDS United, care pune la disppziţie astfel de apartamente, a spus că cel puţin un adult din centru trebuie să aibă HIV sau SIDA pentru a primi loc de cazare. Nu este eligibil un adult sănătos al cărui copil este bolnav.

"Apartamentul nu este închiriat sub numele ei", a spus un manager al clădirii.

Anterior, femeia a stat cu fiica ei într-un alt apartament închiriat de Harlem United.

Oficialii Harlem United au refuzat să comenteze.

Camerista l-a acuzat pe DSK că ar fi obligat-o să-i facă sex oral, de două ori, şi că apoi ar fi încercat să o violeze. Potrivit medicilor, "este posibil ca unul dintre parteneri să contracteze virusul HIV prin sex oral".

DSK se află în penitenciarul Rikers de maximă securitate şi este ţinut sub supraveghere permanentă, pentru a nu încerca să se sinucidă. "Nu a încercat nimic până acum. A fost evaluat de un psihiatru şi pus sub supraveghere", a spus o sursă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii