Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EXTERN: Mexicul vrea să angajeze poliţiste sexi pentru staţiunile turistice

Autorităţile din statul mexican Guerrero, cunoscut pentru staţiunile sale turistice de pe malul oceanului, va angaja tinere atrăgătoare pentru a lucra în poliţia locală, a declarat ministrul local pentru securitate publică, Almonte Borja.

Candidatele trebuie să fie foarte frumoase şi să aibă între 18 şi 35 de ani. Ele vor colabora strâns cu poliţia federală, în special în staţiuni precum Acapulco, pentru a le oferi securitate turiştilor străini şi pentru a-i ajuta să rezolve eventualele probleme pe care le întâmpină.

"Cerinţele pentru potenţialele candidate sunt destul de mari. Pe lângă înfăţişare, ele trebuie să fi absolvit cel puţin liceul şi să vorbească limbi străine", a explicat Borja.

Oficialul a precizat că o uniformă specială va fi creată pentru poliţistele sexy, care va deveni la fel de cunoscută ca cea a poliţiştilor din Londra.

Măsura se înscrie în cadrul eforturilor Mexicului de a-şi dezvolta turismul, ce reprezintă a treia sursă de venituri în valută a ţării, după exporturile de petrol şi banii trimişi de imigranţi mexicani.

Industria turismului oferă circa şase milioane de locuri de muncă mexicanilor şi a adus anul trecut 12 miliarde de dolari la buget.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii