Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EXTERN. Hackerii au spart contul de Twitter al lui Dmitri Medvedev, anunţând demisia acestuia: ”Demisionez. Voi fi fotograf independent”

Contul de Twitter al premierului rus, Dmitri Medvedev, a fost spart joi, hackerii postând un mesaj în care acesta îşi anunţa intenţia de a demisiona şi de a urma o carieră de fotograf independent. Contul în limba rusă a lui Medvedev a fost alimentat cu o serie de mesaje timp de 40 de minute, relatează Russia Today, citată de Mediafax.
"Demisionez. Îmi este ruşine de acţiunile Guvernului. Îmi pare rău", afirmă primul mesaj. "Voi fi fotograf independent", adaugă altul. "Îmi doream să spun asta. Vova (Putin), te înşeli!", susţine un al treilea mesaj.
Aparent, cel care i-a spart contul premierului este rus, devreme ce mesajele arată o bună cunoaştere a vieţii politice ruseşti. De exemplu, ultimul mesaj, adresat preşedintelui Vladimir Putin, este o referire la faimoasele afirmaţii ale lui Mihail Gorbaciov, care i-a spus "Boris, te înşeli!" lui Boris Elţîn ca răspuns la criticile aduse de acesta Partidului Comunist în 1988.
Contul de Twitter în engleză al premierului rus nu a fost compromis.
Like / Share

Comentarii