Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EXTERN: Şeful FMI acceptă să fie supus unor teste medicale în legătură cu acuzaţiile sexuale care i se aduc

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat sâmbătă la New York, a fost de acord să fie supus unor teste medicale în legătură cu acuzaţiile grave de agresiune sexuală care i se aduc, informează BBC,

Avocatul său, William Taylor, a declarat că şeful FMI "a consimţit să fie supus unei examinări ştiinţifice şi criminalistice".

Ca urmare, reţinerea lui Dominique Strauss-Kahn de către poliţia din New York se prelungeşte. El trebuia să fie prezentat duminică unei instanţe, pentru a i se comunica oficial acuzaţiile care i se aduc, dar audierea a fost amânată pentru luni, pentru a permite efectuarea analizelor medicale.

Dominique Strauss-Kahn a rămas peste noapte la secţia de poliţie din New York, unde a fost identificat oficial de către presupusa sa victimă, o femeie afro-americană în vârstă de 32 de ani, potrivit Daily Mail.

Strauss-Kahn, acuzat de tentativă de viol şi agresiune sexuală asupra unei menajere de la hotelul Sofitel din New York, neagă faptele şi pledează nevinovat. Un alt avocat al său, Benjamin Brafman, a anunţat că şeful FMI "intenţionează să se apere ferm de aceste acuzaţii şi neagă orice fapte reprobabile".
Categorie articol: 

Comentarii