Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Expoziţie la Centrul de Creaţie

• vernisajul expoziţiei personale a elevei Roberta Giuglea de la Liceul de Arte Hariclea Darclee va avea loc în data de 17 octombrie, ora 14.00

 

Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila organizează la Galeria Violon d’Ingres, în data de 17 octombrie, ora 14:00, vernisajul expoziţiei personale a Robertei Giuglea, elevă la Liceul de Arte Hariclea Darclee şi câştigătoarea Premiului I din cadrul Concursului de desene pentru sigla Proiectului Internaţional Brain Awareness Week.

Cu o tematică variată şi cu lucrări în culori calde, expoziţia Robertei Giuglea, coordonată de profesor Marilena Ioanid, cuprinde portrete ale unor personalităţi din diferite domenii, printre care James Dean. Acestea vor fi expuse în spaţiul expoziţional al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila - Galeria Violon d’Ingres, aducând în faţa publicului iubitor de artă şi frumos un spirit nou, proaspăt şi plin de optimism.

Potrivit informaţiilor furnizate de organizatori, atât vernisajul cât si vizitarea expoziţiei se vor desfăşura respectând măsurile impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus conform Hotarârii nr. 52 din 12 octombrie 2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii