Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Explozie pe strada Obor. S-a stabilit că incidentul a fost provocat de un cablu electric subteran. Traficul auto, complet blocat

UPDATE 16.05  În urma verificărilor făcute la fața locului, echipele de lucru ale Electrica au ajuns la concluzia că explozia a fost provocată de un cablu electric subteran care ar face legătura între o Grădiniță de Copii și o Creșă situate pe Str. Oborului. Locatarii blocurilor din zonă spun că încă de aseară începuseră să apară scântei de sub asfalt. "Eram pe balcon și fumam o tigară, câd am văzut o flamă și am auzit un fâsâit. Era în jurul orei 22.00. Am crezut că or fi probleme cu vreo baterie de la vreo mașină parcată, dar se vede că alta era cauza”, ne-a declarat un bărbat. Explozia produsă astăzi, în jurul orei 14.00, l-a speriat foarte tare pe un șofer în fața căruia s-a produs totul. Acesta spune că a bubuit cu un metru în fața mașinii sale și s-a văzut un fum ca de petardă. Omul a tras imediat pe dreapta și a mai rămas în zonă până când au ajuns echipajele de intervenție ale ISU și Electrica. Urmează să se remedieze avaria din subteran.

O bubuitură care s-a făcut auzită, în jurul orei 14.15, sub asfaltul străzii Obor, din cartierul Obor, în apropierea Școlii nr. 32, i-a speriat atât pe șoferii care s-au nimerit în zonă cât și pe locatarii blocurilor învecinate. La fața locului au sosit în scurt timp un echipaj de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cât și echipe de lucru ale Electrica și Distrigaz, care încearcă să determine cauza incidentului.

Traficul auto este blocat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii