Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Explozie într-o casă din municipiu

O instalaţie de gaz defectă a provocat o puternică explozie, ieri dimineaţă, într-o casă din municipiu, situată pe Str. Carpaţi, colţ cu B-dul Dorobanţilor. Incidentul s-a produs în jurul orei 5.25, iar un locatar al casei a fost rănit destul de grav, suferind arsuri de gradul II şi III pe 60% din suprafaţa corpului. Victima, Marian P., în vârstă de 46 de ani, este fiul proprietarei locuinţei, Carmela P., iar în momentul producerii deflagraţiei era singur acasă. Acesta se poate considera "norocos", fiindcă incidentul ar fi putut avea urmări mult mai grave pentru el. Potrivit pompierilor, bărbatul nu se afla în camera unde s-a produs explozia, ci într-o încăpere alăturată, acesta fiind motivul pentru care a scăpat cu viaţă. El a fost preluat de o ambulanţă, iar după ce i s-au acordat primele îngrijiri a fost internat la Secţia de Arşi a Spitalului Judeţean. 

Deflagraţia a fost urmată de incendiu, bunurile din dormitorul unde se afla instalaţia care a avut scăpări de gaze fiind carbonizate. Au fost dislocate tavanele a două camerele, fiind afectat şi acoperişul casei, pe o suprafaţă de circa 100 metri pătraţi. Pompierii Detaşamentului 1 Brăila au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.
În seara precedentă, pe 6 decembrie, în jurul orei 21.45, s-a mai produs un incendiu, provocat de jarul căzut dintr-o sobă metalică, în garajul unui brăilean. Focul a distrus un autoturism Dacia 1310, afectând totodată circa 50 de metri pătraţi din acoperişul garajului.

 
Categorie articol: 

Comentarii