Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Exhibitionisti amendati de jandarmi

Mai multi exhibitionisti care se plimbau, duminica dupa amiaza, goi pusca, pe plaja Lacu Sarat, etalind "bijuteriile" in fata copiilor si femeilor, au fost inhatati de jandarmi si arsi cu amenzi usturatoare.
Profitind de duminica insorita, brailenii au luat cu asalt plaja fara plata improvizata in padurea de linga linia de tramvai. Cei care sperau la citeva ore de relaxare au fost, insa, intimpinati de circa 20 de barbati cu virste cuprinse intre 40 si 70 de ani, care, fara pic de rusine, isi lepadasera chilotii si se plimbau tantosi, in pielea goala, printre copiii care se balaceau in lac. Indignati, oamenii i-au rugat pe despuiati sa se imbrace sau sa faca nudism intr-o zona mai putin frecventata, insa indivizii "imbracati" in costumul lui Adam s-au ratoit: "Da' de ce sa ne imbracam? Stam in pielea goala, stam cum vrem noi, fiindca am venit de dimineata si am ocupat locul. Cui nu-i convine, sa plece sau sa nu se uite!"
La citiva pasi de copii si femei, exhibitionistii au continuat, ore in sir, sa se bronzeze in zonele intime fie stind in patru labe, cu dosul la soare, fie asezati cu burta la soare. Sesizati de reporterii de la "Obiectiv", aflati intimplator in zona, jandarmii au descins pe plaja si i-au prins pe despuiati exact cind isi etalau "bijuteriile" la soare. "Da' cu ce-am gresit dom'le?! Ce, n-avem voie sa stam in pielea goala? Pe cine deranjam? Aici facem nudism de ani de zile, asa ca nu ne intereseaza ce zic astia care vin peste noi. Sa plece, daca nu le convine!", s-au rastit nudistii la jandarmi.
La vederea oamenilor in uniforme, unii exhibitionisti s-au rusinat brusc si s-au imbracat in doi timpi si trei miscari, altii au refuzat sa iasa din lac, iar altii au alergat ca apucatii, pentru a le imparti tovarasilor chiloti si pantaloni. Intr-un tirziu, la insistentele oamenilor legii, unii dintre cei aflati in lac si-au luat inima-n dinti si au iesit din apa in pielea goala, acoperindu-si organele genitale cu ce le-a picat in mina; namol, alge, pungi de plastic.
"Au fost sanctionati contraventional Andrei D., 54 ani, si David G., 50 ani, cu cite 200 lei, fiindca s-au dezbracat complet intr-un loc public. In aceeasi zi, jandarmii care au patrulat in statiunea Lacu Sarat i-au amendat si pe Valentin-Marius C., 24 ani si Mioara G., 41 ani, pentru aceeasi fapta. In seara anterioara, in jurul orei 22.30, jandarmii i-au depistat si sanctionat pe doi tineri care intretineau raporturi sexuale, pe o banca din statiune" ne-a declarat locotenentul Iulian Timofei, purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Jandarmi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii