Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Executorul judecatoresc scoate la vinzare o masina a Directiei de Gospodarire Locala

In cursul acestei zile va avea loc licitatia pentru vinzarea unui autoturism al Directiei de Administrare si Gospodarire Locala (DAGL) Braila executata silit in contul unei datorii de circa 6 miliarde lei vechi catre "Eco". Pentru ca in contul operatorului de
salubritate nu au intrat inca acesti bani, conducerea "Eco" a dat unda verde executorului judecatoresc in vederea continuarii procedurilor de executare silita a directiei, a caror aplicare a fost suspendata pentru citeva zile in februarie a.c., in speranta ca litigiul comercial ar putea fi stins. "Mergem in continuare cu punerea in aplicare a deciziilor instantei in litigiul comercial cu DAGL, ceea ce inseamna ca executorul judecatoresc isi va face treaba si va pune sechestru pe bunurile directiei, urmind sa organizeze apoi o licitatie pentru vinzarea acestora in contul datoriei catre societatea "Eco"" ne declara, in februarie, directorul general al SC "Eco", George Dragu.
Revenind, activul proprietatea DAGL Braila care va fi scos astazi la vinzare este un autovehicul estimat la citeva milioane de lei, care deserveste, in principal, serviciul ecarisaj al directiei. Asta in contextul in care, dupa cum a explicat inca de la declansarea procedurii de executare silita, conducerea DAGL, in principal, activele asupra carora se poate indrepta executorul consta in piese de mobilier de birou si aceasta masina. De altfel, pentru ca este constienta ca din executarea DAGL nu-si va recupera intreaga creanta, "Eco" s-a indreptat pe calea justitiei si impotriva Primariei: operatorul a atacat in contencios administrativ hotarirea Consiliului Local Municipal privind aprobarea bugetului local cu solicitarea de a prinde in buget suma egala cu datoria ramasa dupa executarea DAGL pentru ca aceasta din urma sa poata achita datoria.
Reamintim ca in cursul lunii februarie, conducerea "Eco" a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca a declansat procedurile de executare silita a DAGL, creanta totala a carei recuperare este urmarita de "Eco" fiind in suma de 6,32 miliarde lei si pentru care exista deja emise 3 titluri executorii de catre Tribunalul Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii