Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Examene oficiale pentru baschetbaliştii de la Cuza Sport

astăzi, de la ora 14.00, echipa de juniori U16 va juca pe teren propriu cu  CSU Ploieşti • duminică, de la 11.00, în Polivalentă, seniorii de la Cuza Sport primesc vizita echipei Universitatea Cluj

 

Două dintre formaţiile clubului brăilean de baschet Cuza Sport susţin teste oficiale în acest weekend. Astfel, astăzi, de la ora 14.00, echipa de de juniori U16, care are deja obiectivul realizat, participarea la turneul final, va juca pe teren propriu cu penultima clasată din grupă, CSU Ploieşti, un meci în care brăilenii pornesc cu prima şansă la victorie. La această categorie de vârstă, Cuza Sport se află pe locul al treilea în grupă, poziţie care îi asigură participarea la ultimul act al competiţiei, o premieră pentru clubul brăilean la U16.

Duminică dimineaţă, de la ora 11.00, în cadrul celelei de a doua etape a returului turneului semifinal al Ligii I la baschet, echipa de seniori de la Cuza Sport, locul al doilea, va juca în sala Polivalentă cu formaţia de pe poziţia a şaptea, CS Universitatea Cluj. Formaţia pregătită de Cătălin Ştefănescu are întreg lotul valid şi are drept unic obiectiv victoria în acest joc. În tur, la Cluj, brăilenii au câştigat cu 61-59, principalii marcatori ai formaţiei de la Dunăre fiind Andrei Căpuşan şi Andrei Iliescu, cu 12, respectiv 11 puncte realizate. La seniori, Cuza Sport Brăila a avut un parcurs foarte bun în acest campionat, a câştigat grupa din care a făcut parte, iar acum, în turneul semifinal, se află pe locul al doilea având şanse reale la prima poziţie la finalul acestei penultime părţi a campionatului. Obiectivul final al formaţiei manageriate de Mircea Totolici, în cel de-al doilea an de participare în Liga I la baschet, este accederea în Liga Naţională, un vis frumos atât al staff-ului tehnic, al jucătorilor cât şi a suporterilor brăileni, care poate deveni realitate în această vară.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii