Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Examene de aptitudini pentru viitorii liceeni

Conform graficului stabilit de Ministerul Educatiei, elevii se pot inscrie in perioada 21 - 23 mai pentru a sustine probele de aptitudini sau probele de verificare a cunostintelor de limba engleza. Elevii gasesc in scolile in care invata fisele de inscriere pentru aceste probe.
La Liceul cu Program Sportiv probele de aptitudini pentru hanbal, volei, lupte se dau in sala de sport a LPS, pentru atletism probele se dau in sala Carantina, iar pentru inot la bazinul de inot al liceului. Toate aceste probe se sustin pe 25 mai.
Pentru profilul pedagogic de la Liceul "Perpessicius" si pentru profilul cintareti bisericesti de la aceeasi scoala, probele se dau pe 25 mai.
La Liceul de Arta, probele de aptitudini care se sustin pe 26 mai sint: perceptie vizuala pentru profilul Arte vizuale, dictie pentru Arta actorului si proba I si II pentru Muzica. Pe 27 mai se mai sustin probe de aptitudini la: creativitate pentru Arte vizuale, muzica pentru Arta actorului si proba III pentru Muzica.
Pentru limba engleza probele de aptitudini se sustin pe 2 iunie, la Colegiul "Balcescu", de catre toti elevii din judet care vor sa se inscrie intr-o clasa, indiferent la ce liceu, care are regim bilingv. Clase cu regim bilingv, limba engleza, s-au infiintat la Colegiile "Balcescu", "Murgoci" si Liceul "Iorga".
Categorie articol: 

Comentarii