Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Evolutia lui Victor Hanescu la Open Romania l-a surprins chiar si pe antrenorul sau

Evolutia tenismanului Victor Hanescu la turneul BCR Open Romania, unde a ajuns pina in finala, l-a surprins chiar si pe antrenorul sau, Firicel Tomai, care a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca revenirea de forma a jucatorului "a fost ca o minune, venita atunci cind nu te astepti".
Hanescu, care a pierdut finala la BCR Open Romania in fata francezului Gilles Simon, scor 6-4, 3-6, 2-6, declarase ca a venit putin demoralizat la turneul de la Bucuresti, dupa ce fusese eliminat in turul al doilea al challenger-ului de la Brasov.
"Pentru noi a fost un soc ca Victor a iesit asa de repede la Brasov. El nu a jucat niciodata bine acolo, este altitudine si se foloseste o minge foarte buna, dar usor neadaptata pentru altitudine. Niciodata nu ne-a avantajat acel turneu, sint terenurile destul de tari, mingea sare ciudat. Victor nu a putut sa-si faca jocul acolo, s-a descurajat, n-a putut sa faca antrenamente cum trebuie pentru ca a plouat citeva zile, iar toate aceste lucruri i-au provocat o usoara lipsa de incredere", a spus Firicel Tomai.
Intrebat cum a reusit sa isi remotiveze elevul, Tomai a raspuns: "Am analizat ce s-a intimplat la Brasov si am incercat sa redresam pentru ca era singura solutie. Cu jocul de la Brasov nu ar fi trecut nici un tur la BCR Open. Avea probleme cu lovitura de rever, cu serviciul, cu returul si mental. Nu credeam ca va trece nici de primul tur. Am fost surprins de evolutia lui, am fost surprins pina in finala, cind credeam ca poate sa cistige, dar a pierdut. A fost incredibil, a fost ca o minune, venita atunci cind nu te astepti".
Categorie articol: 

Comentarii