Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EVENIMENT: Şerban Huidu, implicat într-un accident soldat cu doi morţi

Poliţiştii braşoveni au declarat că, din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului de duminică de la Timişul de Sus, soldat cu doi morţi, este Şerban Huidu, transmite corespondentul NewsIn. Poliţiştii mai spun că în maşina condusă de Huidu se aflau soţia sa şi cei doi copii ai lor. Acesta nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un Logan care se deplasa regulamentar dinspre Braşov spre Predeal.

„Accidentul s-a soldat cu decesul braşoveanului de 65 ani şi al unei pasagere de 54 ani în autoturismul condus de el, precum şi cu rănirea altui pasager aflat în Logan,care a fost transportat la spital.Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul", se precizează într-un comunicat al IPJ Braşov, semnat de comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Cele patru ambulanţe ajunse la faţa locului, au preluat un număr de cinci persoane rănite, dintre care una din Logan şi patru din Jeep, printre care şi copiii lui Huidu, medicii spunând că cei doi minori au funcţiile vitale stabile. Unul dintre copii a suferit un traumatism cranian uşor, fără pierderea cunoştinţei, şi a fost tranportat la Spital Clinic de Pediatrie, iar celălalt a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi dus la SPitalul Judeţeand e Urgenţă.

O altă persoană rănită - o femeie - a suferit o contuzie la şold.
Categorie articol: 

Comentarii